Med mer enn 20 millioner solgte panelovner er Nobø en markedsleder i bransjen og ekspert på oppvarming.

Elradiatorer

Nobö har funnits i mer än 100 år och våra förstklassiga elvärmeprodukter är kända världen över. Det gäller inte minst våra elradiatorer som har sålts i mer än 20 miljoner exemplar.

De innovative Clip On Glassene passer Nobø Top og gir panelovnen en elegant og ren glassfront.
De innovative Clip On Glassene passer Nobø Top og gir panelovnen en elegant og ren glassfront.
De innovative Clip On Glassene passer Nobø Top og gir panelovnen en elegant og ren glassfront.

Radiatorer utvecklade för vårt nordiska klimat

I vårt nordiska klimat, med kalla vintrar och ständiga väderomslag, är det viktigt att radiatorn hänger med i svängarna. Med en Nobö radiator i rummet behöver du aldrig vara orolig. Våra radiatorer har genomgått rigorösa tester och är utvecklade för att ge en varm och skön inomhusmiljö även när vinterkylan slår till.

 

Enklare radiatorer klarar sällan av att hålla temperaturen stabil vid snabba förändringar av utomhustemperaturen. Nobøs elradiatorer har marknadens mest noggranna termostat, som ger ett varmt och skönt inomhusklimat även när temperaturen utomhus växlar.

Nobø Top Panelovn med rene flater og myke hjørner er moderne skandinavisk design

Ledande design och funktion

Våra elradiatorer Nobö Front och Nobö Top har en design som kännetecknas av mjuka, rena linjer och passar i de flesta hem. Nobö Top kan kompletteras med den innovativa glasfronten Clip On Glass som du enkelt utan verktyg, monterar på några sekunder. Clip on Glass finns i tre färger, antracitgrå, vit och retroblå och är en unik produkt som på ett ögonblick förändrar rummets karaktär.

 

Nobø Top och Nobö Front har en stand by-effekt på mindre än 0,5W vilket gör dem till marknadens energisnålaste elradiatorer. Välj mellan fem olika termostater för optimal komfort i alla miljöer. Nobös termostater med lokal temperaturinställning har veckotimer och anpassad starttid. Nobös trådlösa termostater i kombination med Nobö Hub bildar ett testvinnande värmestyrningssystem.

 

Nobös elradiatorer med NCU-termostat uppfyller kraven i ekodesigndirektvitet. Radiatorer som styrs trådlöst måste användas tillsammans med Nobö Hub för att uppfylla kraven i direktivet.