Nobø Energy Control enheter

Testvinnande app och avancerad teknik

Nobø Hub

Nobø Concept är ett komplett sortiment av elvärmeprodukter som minimerar energiförbrukningen samtidigt som du kan njuta av en bra inomhuskomfort. Nobø Hub (link to Hub) är hjärtat i systemet. Denna huvudenhet styr både radiatorer och golvvärme trådlöst.

 

nobo switch

Nobø Switch

Med appen Nobø Energy Control kan hela familjen enkelt kontrollera värmen i bostaden och även ställa in veckoprogram för inomhustemperaturen. Nobø Hub kan överstyras med hjälp av appen eller den smarta manöverpanelen Switch.

Läs mer

Nobø Sense

Nobø Sense är en trådlös fönsterkontakt som monteras på fönstret/altandörren. När du vädrar skickar Nobø Sense en signal till radiatorn om att den ska gå i frostskyddsläge så att du inte eldar för kråkorna.

 

ntb 2R

Nobø NTB 2R

Golvvärmetermostaten NTB-2R är en av de mest användarvänliga på marknaden och gör att du kan styra golvvärme både i appen och direkt på väggen. Den lättlästa skärmen ger dig enkel översikt och NTB-2R finns i både vitt och svart för att passa de flesta inredningsdesign.

Läs mer

NCU trådlösa termostatmoduler

Våra termostatmoduler för elradiatorer med radioenhet NCU 2R, NCU 1R och NCU ER passar både Nobø Top och Nobø Front. Välj en av dessa termostatmoduler för att göra din elradiator till en del av marknadens bästa elektriska värmestyrningssystem.

NCU 2R

 

ncu2r

NCU 1R

 

ncu1r

NCU ER

 

ncuer
nobo energy control app

Nobø Energy Control App

Med appen kan du styra temperaturen i hela zoner eller på enskilda radiatorer på distans – superpraktiskt för både bostaden och sommarstugan.

Läs mer