Nobö Energy Control enheter

Testvinnande app och avancerad teknik

Nobö Hub

Nobö Concept är ett komplett sortiment av elvärmeprodukter som minimerar energiförbrukningen samtidigt som du kan njuta av en bra inomhuskomfort. Nobö Hub (link to Hub) är hjärtat i systemet. Denna huvudenhet styr både radiatorer och golvvärme trådlöst.

 

nobo switch

Nobö Switch

Med appen Nobö Energy Control kan hela familjen enkelt kontrollera värmen i bostaden och även ställa in veckoprogram för inomhustemperaturen. Nobö Hub kan överstyras med hjälp av appen eller den smarta manöverpanelen Switch.

Läs mer

Sense_noBG
Sense_noBG
Sense_noBG

Nobö Sense

Nobö Sense är en trådlös fönsterkontakt som monteras på fönstret/altandörren. När du vädrar skickar Nobø Sense en signal till radiatorn om att den ska gå i frostskyddsläge så att du inte eldar för kråkorna.

 

ntb 2R

Nobö NTB-2R

Golvvärmetermostaten NTB-2R är en av de mest användarvänliga på marknaden och gör att du kan styra golvvärme både i appen och direkt på väggen. Den lättlästa skärmen ger dig enkel översikt och NTB-2R finns i både vitt och svart för att passa de flesta inredningsdesign.

Läs mer

NCU trådlösa termostatmoduler

Våra termostatmoduler för elradiatorer med radioenhet NCU-2R, NCU-1R och NCU-ER passar både Nobö Top och Nobö Front. Välj en av dessa termostatmoduler för att göra din elradiator till en del av marknadens bästa elektriska värmestyrningssystem.

NCU-2R

 

ncu2r

NCU-1R

 

ncu1r

NCU-ER

 

ncuer
nobo energy control app

Nobö Energy Control App

Med appen kan du styra temperaturen i hela zoner eller på enskilda radiatorer på distans – superpraktiskt för både bostaden och sommarstugan.

Läs mer