Nobø Hub
Nobø Hub
Du är här

Nobø Hub

Nobø Hub

Nobø Hub är själva hjärtat i vårt testvinnande värmestyrningssystem. Med appen Nobø Energy Control kan du enkelt styra radiatorer, golvvärme samt andra enheter i bostaden.

  • Testvinnande lösning för elektrisk värme
  • Trådlös kommunikation
  • Användarvänlig app
  • Perfekt för fjärrstyrning av värmen i stugor

All fast elektrisk installation kräver behörig elinstallatör

Beskrivning

Att minska energiförbrukningen har aldrig varit enklare och du behöver aldrig kompromissa med komforten. Ställ in ett veckoprogram för värmen i appen och se till att du bara värmer upp rummen i bostaden när de faktiskt används. Om du skulle behöva överstyra veckoprogrammet kan du enkelt göra det i appen eller med manöverpanelen Nobø Switch som monteras på väggen.
Med Nobø Hub kan du styra radiatorer, golvvärme och andra smarta funktioner, så som Nobø Sense, en fönsterkontakt som känner av när fönstren öppnas och sätter de närmsta radiatorerna i frostskyddsläge. Du kan även styra systemet med den väggmonterade manöverpanelen Nobø Switch.
En stor fördel med Nobø Hub är att du kan styra värmen i bostaden eller sommarstugan via internet. Detta ger helt nya möjligheter att spara energi och det enda som behövs är en internetuppkoppling.
En modern bostad behöver ha ett smart värmesystem. Med sina användarvänliga funktioner är Nobø Hub den perfekta lösningen för ditt smarta hem.
Så här fungerar Nobø Hub:
Steg 1 – Dela in bostaden i zoner med hjälp av appen Nobø Energy Control.
Steg 2 – Lägg till de enheter som ska styras genom att göra en sökning i appen (gör färdigt en zon och gå sedan vidare till nästa). Ge varje enhet ett namn, till exempel "Radiator sovrum".
Steg 3 – Skapa ett veckoprogram för varje zon under "zoninställningar". Sovrummet är en viktig zon ur energibesparingssynpunkt. Här kan du till exempel sänka värmen under natten och höja den en stund innan du går upp på morgonen. Skapa egna veckoprogram och värm bara upp rummen/zonerna när det behövs. Systemet sänker sedan automatiskt värmen när den inte behövs.

Tekniska specifikationer

Specifikation
E.nr8585670
Produkt identification
Typ/Modellnummer11123610
EAN7030690038628
Dimensioner
Vikt (kg)0.10
Förpackningsinformation
Förpackningsdjup (mm)230
Förpackningshöjd (mm)420
Förpackningsbredd (mm)380

Manualer och bruksanvisningar

EU försäkran
PDF icon 11123610 - nobo hub switch sense doc energy control 20151002.pdf
februari 24, 2020
Download pdf
Datablad
Instruktionsmanualer
PDF icon hub 802124 i user instructioin 081021019.pdf
juni 1, 2021
Download pdf