Nobøkonceptet

En omfattande lösning på smart uppvärmning

Vad är Nobøkonceptet?

Nobø Concept är ett komplett sortiment av smarta elvärmeprodukter som ger dig full kontroll över inomhusklimatet i bostaden. Elradiatorer, golvvärmelösningar, trådlöst styrda termostater och smarta tillbehör som fönsterkontakten Sense bildar ett enhetligt värmesystem som ger optimal komfort samtidigt som du sparar energi och pengar.

Styrenheten Nobø Hub ser till att alla värmeprodukter i bostaden samverkar. Alla inställningar gör du enkelt i appen Nobø Energy Control, till exempel veckoprogram för temperaturen i de olika rummen. Eftersom systemet är anslutet till internet kan du justera temperaturen på distans, när som helst och var du än är.

down arrow
Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.
Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.
Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.

Kontrollera dina enheter

Med appen Nobø Energy Control kan du ställa in värmeprogram och styra värmen i ditt hem direkt från din mobiltelefon eller surfplatta.

Nobø – teknik i framkant av utvecklingen

I ett stort test av elradiatorer som gjordes av den norska tekniksajten tek.no, utsågs Nobøs elradiatorer till Bäst i test. Tillverkningsföretaget Nobø har funnits i över 100 år och är idag en av marknadens ledande innovatörer inom elvärmeprodukter och värmestyrning.

Produkterna i sortimentet Nobø Concept bildar ett värmesystem som fungerar som en enhet och är extremt enkelt att använda. Allt styrs med en app med intuitiva och tydliga menyer som du bland annat kan använda för att skapa veckoprogram för uppvärmningen i hemmets olika rum. På så sätt kan du minska energiförbrukningen med upp till 25 % utan att kompromissa med komforten.

Att fjärrstyra värmen i bostaden eller sommarstugan via internet är både praktiskt och bekvämt. Ska du åka hem från jobbet efter lunchen? Ska familjen ta en tur till sommarstugan över helgen? Inga problem, det är bara att slå på värmen med hjälp av appen, antingen i hela bostaden eller i vissa zoner. Nobø Hub fungerar även om internetuppkopplingen skulle gå ner och använder då det inställda veckoprogrammet, vilket inte är fallet med vissa Wifi-lösningar.

Nobø Concept är marknadens bästa elvärmesystem och består av radiatorer, golvvärme, smarta termostater och fiffiga tillbehör som till exempel Nobø Sense. Alla delar samverkar i perfekt harmoni så att du kan ha det varmt och skönt i bostaden och samtidigt spara energi.

Testvinnaren som ger dig full kontroll

Med vår testvinnande app Nobø Energy Control kan du styra både radiatorer och golvvärme. Systemet kan även styras utan appen. Temperaturinställningarna kan enkelt överstyras med rums-/golvvärmetermostaten NTB-2R, manöverpanelen Switch eller lokalt på radiatorn med termostaten NCU 2R. När du ändrar temperaturen på en enhet synkroniseras alla övriga enheter i samma zon automatiskt.

Med Nobø Concept har du alltid full kontroll på värmen.